Beste plastisch chirurg in India, cosmetisch chirurg in India (2024)

Plastische chirurgie is een zeer gespecialiseerd medisch vakgebied dat gebruik maakt van chirurgische ingrepen om het uiterlijk van het lichaam te veranderen, herstellen of verbeteren. Het doel is om de esthetische aantrekkelijkheid, symmetrie en proporties van een individu te verbeteren. Dit omvat reconstructieve chirurgie, waarbij wordt geprobeerd de functie te herstellen van een fysiek deel dat is vernietigd door letsel, ziekte of aangeboren problemen, en cosmetische chirurgie.

beste plastisch chirurgen in India combineren hun vaardigheden met de nieuwste innovaties om schoonheid opnieuw uit te vinden en het vertrouwen te herstellen. Deze deskundige artsen zijn gespecialiseerd in zowel reconstructieve als cosmetische operaties en zorgen voor nauwkeurigheid en perfectie bij elke operatie. Ze omarmen de meest recente ontwikkelingen in de branche en bieden minimaal invasieve behandelingen, die niet alleen geweldige resultaten opleveren, maar ook een korte hersteltijd en ongemak.

In noodsituaties werken deze chirurgen bij de behandeling van brandwondenslachtoffers nauw samen met de families van de patiënten om de beste handelwijze te kiezen. Ze voeren een breed scala aan operaties uit, waaronder facelifts, neuscorrecties, liposuctie en borstvergroting. Hun expertise reikt verder dan cosmetische veranderingen en reconstructieve procedures, waarbij ze geavanceerde methoden gebruiken om verwondingen, kankergevolgen en aangeboren misvormingen te behandelen. Deze chirurgen zijn toegewijd aan het kennen van de specifieke esthetische doelen van elke patiënt en geven prioriteit aan veiligheid en tevredenheid, terwijl ze het hoogste niveau van chirurgische expertise behouden. .

Dit zijn de top 10 plastisch chirurgen in India:

Dr. Rakesh K. Khazanchi:

Dr. Rakesh K. Khazanchi is directeur van Medanta – The Medicity in Gurgaon, India. Hij is een gerenommeerd Cosmetische chirurg met ruim 25 jaar expertise. Met een MBBS, MS in Algemene Chirurgie en MCh in Plastische Chirurgie, heeft hij ook een Fellowship in Microchirurgie van het St Vincent's Hospital in Melbourne. De prestaties van Dr. Khazanchi gaan verder dan chirurgie; hij is actief geweest in het onderwijs en heeft leidinggevende functies bekleed bij verschillende medische groepen. Zijn specialiteiten omvatten cosmetische chirurgie, reconstructieve microchirurgie, vasculaire afwijkingen, replantatie van geamputeerde delen en hoofd-halsreconstructie.

Dr. Anil Behl:

Dr. Anil Behl is directeur van het Fortis Memorial Research Institute in Gurgaon en heeft 38 jaar ervaring als cosmetisch chirurg. Dr. Behl is erechirurg van de president van India en heeft de Ati Vishisht Seva-medaille ontvangen. Hij is gespecialiseerd in geavanceerde reconstructieve en cosmetische ingrepen, evenals in de zorg voor brandwonden. Hij heeft een opleiding gevolgd in handchirurgie, craniofaciale chirurgie en esthetische chirurgie en is lid van grote medische verenigingen zoals de Indian Association of Aerospace Medicine en de Association of Plastic Surgeons of India.

Dr. Vipul Nanda:

Dr. Vipul Nanda is een esthetisch en plastisch chirurg met 19 jaar expertise en werkt als consultant in het Artemis Ziekenhuis in Gurgaon. Dr. Nanda heeft diploma's behaald bij AIIMS, PGI Chandigarh en de Britse MRCS en heeft over de hele wereld geavanceerde beurzen gevolgd. Hij is lid van de British Association of Plastic Surgeons en een International Scholar van de American Society of Plastic Surgery. Hij neemt deel aan wereldwijde medische organisaties en is gespecialiseerd in niet-chirurgische therapieën zoals fillers, mesotherapie, laser en dermabrasie.

Dr. (generaal-majoor) Avtar Singh Bath:

Dr. Avtar Singh, generaal-majoor, is een cosmetisch chirurg met 30 jaar ervaring, en is senior consultant en hoofd van de afdeling Plastische en Cosmetische Chirurgie van het BLK Super Specialty Hospital in New Delhi. Hij is een pionier op het gebied van technieken zoals calvariale bottransplantatie en is gespecialiseerd in cosmetische chirurgie, algemene plastische chirurgie, microchirurgie en handchirurgie. Dr. Bath heeft een belangrijke rol gespeeld bij het opzetten van geavanceerde centra voor plastische en cosmetische chirurgie en is lid van prestigieuze organisaties zoals de Association of Plastic Surgeons of India en de Indian Association of Aesthetic Surgery.

Dr. Rashmi Taneja:

Dr. Rashmi Taneja is senior consultant in esthetiek en plastische chirurgie bij Fortis Flt. Lt. Rajan Dhall Hospital, Vasant Kunj, New Delhi, met 23 jaar expertise. Dr. Taneja's ervaring op het gebied van algemene plastische en reconstructieve chirurgie, microvasculaire chirurgie, handchirurgie en esthetische laserchirurgie strekt zich uit tot faciomaxillaire chirurgie, gespleten lip-gehemeltechirurgie en liposuctie en lichaamscontouren. Haar toewijding aan de patiëntenzorg en aanzienlijke expertise onderscheiden haar als een invloedrijk persoon in het vak.

Dr.Indrapati Singh:

Dr. Indrapati Singh is senior consultant bij het Indraprastha Apollo Hospital in New Delhi. Hij heeft 51 jaar ervaring als cosmetisch chirurg. Hij richtte de Aesthetic Society of India op en is lid van de Australasian Craniofacial Society, die beide zijn substantiële prestaties erkennen. De educatieve achtergrond van Dr. Singh omvat MBBS, MS in algemene chirurgie en MCh in plastische chirurgie. Zijn uitgebreide vaardigheden en toewijding aan plastische chirurgie hebben geresulteerd in talloze succesvolle behandelingen met uitstekende slagingspercentages.

Dr. Aditya Aggarwal:

Dr. Aditya Aggarwal, Associate Director van Medanta – The Medicity in Gurgaon, heeft meer dan 25 jaar expertise en is gespecialiseerd in hand- en reconstructieve microchirurgie. Dr. Aggarwal heeft verschillende prijzen ontvangen, waaronder de BR Aggarwal Gold Medal in M.Ch. Plastische Chirurgie en de Johnson & Johnson and Ganga Hospital Fellowship, vanwege zijn competentie in gecompliceerde microchirurgische reconstructies en replantatie van geamputeerde delen. Hij is een huidig ​​lid van de National Academy of Medical Sciences.

Dr. Saurabh Kumar Gupta:

Dr. Saurabh Kumar Gupta is een gerenommeerd cosmetisch chirurg, met ongeveer 18 jaar expertise en werkt als Senior Consultant bij het Jaypee Hospital in Noida. Dr. Gupta is een plastisch chirurg die gespecialiseerd is in misvormingen door brandwonden, gespleten lip en gehemelte, aangeboren afwijkingen en onco-reconstructieve operaties, evenals een verscheidenheid aan cosmetische ingrepen. Hij heeft professionele connecties bij het International College of Surgeons en de Plastic Surgeons of India, wat zijn toewijding aan de discipline aantoont.

Dr.Manoj Johar:

Dr. Manoj Johar, een plastisch en reconstructief chirurg met meer dan 30 jaar expertise, is nu directeur van het Max Super Specialty Hospital in Patparganj, New Delhi. Dr. Johar is levenslang lid van grote instellingen zoals de Association of Plastic Surgeons of India en de Indian Association of Aesthetic Plastic Surgeons. Hij is gespecialiseerd in cosmetische en laseresthetische chirurgie, algemene plastische chirurgie, reconstructieve chirurgie en microchirurgie. Zijn specialiteit omvat antiverouderingstherapieën, regeneratieve geneeskunde en een verscheidenheid aan plastische chirurgische operaties.

Dr. Vishwanath Dudani:

Dr. Vishwanath Dudani, een gerenommeerd plastisch, cosmetisch en reconstructief chirurg met meer dan 32 jaar expertise, is directeur van het Fortis-ziekenhuis in Noida. Dr. Dudani is een expert in een breed scala aan operaties, waaronder handen, brandwonden, microchirurgie, traumachirurgie en lichaamshervormende behandelingen. Daarnaast is hij actief betrokken bij onderzoek en heeft hij meerdere publicaties op zijn naam staan. Hij is levenslang lid van grote organisaties, waaronder de Association of Plastic Surgeons of India, de Indian Association of Aesthetic Surgeons en de Indian Association of Burns.

Beste plastisch chirurg in India, cosmetisch chirurg in India (2024)
Top Articles
Erlebnispark Paaren – Ausflugsziel mit Kindern in Brandenburg
Debby strengthens to Category 1 hurricane, moves closer to Florida's Big Bend: Updates
Somboun Asian Market
Roblox Roguelike
Skycurve Replacement Mat
T Mobile Rival Crossword Clue
Voorraad - Foodtrailers
Rek Funerals
Hawkeye 2021 123Movies
Top Financial Advisors in the U.S.
5 Bijwerkingen van zwemmen in een zwembad met te veel chloor - Bereik uw gezondheidsdoelen met praktische hulpmiddelen voor eten en fitness, deskundige bronnen en een betrokken gemeenschap.
King Fields Mortuary
Hover Racer Drive Watchdocumentaries
Craigslist Free Grand Rapids
8 Ways to Make a Friend Feel Special on Valentine's Day
Lenscrafters Huebner Oaks
R/Afkarena
Prosser Dam Fish Count
De beste uitvaartdiensten die goede rituele diensten aanbieden voor de laatste rituelen
Missouri Highway Patrol Crash
Uta Kinesiology Advising
Kcwi Tv Schedule
Amazing Lash Studio Casa Linda
F45 Training O'fallon Il Photos
3569 Vineyard Ave NE, Grand Rapids, MI 49525 - MLS 24048144 - Coldwell Banker
Water Temperature Robert Moses
1773x / >
Bidrl.com Visalia
Tim Steele Taylorsville Nc
Valley Craigslist
Meowiarty Puzzle
Page 2383 – Christianity Today
Sun-Tattler from Hollywood, Florida
Dumb Money, la recensione: Paul Dano e quel film biografico sul caso GameStop
John F Slater Funeral Home Brentwood
Petsmart Northridge Photos
Mid America Irish Dance Voy
More News, Rumors and Opinions Tuesday PM 7-9-2024 — Dinar Recaps
Beaufort SC Mugshots
Lyndie Irons And Pat Tenore
Paul Shelesh
boston furniture "patio" - craigslist
Blue Beetle Showtimes Near Regal Evergreen Parkway & Rpx
844 386 9815
Marcel Boom X
Argus Leader Obits Today
Enter The Gungeon Gunther
Craigslist Charles Town West Virginia
Great Clips Virginia Center Commons
Samantha Lyne Wikipedia
Marion City Wide Garage Sale 2023
Overstock Comenity Login
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6212

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.